Donateurspas

Al jaren strijden wij tegen het onrecht en de betutteling dat ons, sportschutters, maar ook jagers in Nederland wordt aangedaan.

Uit eigen ervaring hebben wij inmiddels meerdere rechtszaken moeten voeren om onze geliefde sport te mogen blijven beoefenen. Hierbij hebben wij alle tot nog toe gevoerde rechtszaken gewonnen.

Waar het ons op de eerste plaats om gaat, is dat alles wettelijk juist is. Regelgeving moet op juiste wettelijk basis worden uitgevoerd.

Je zult begrijpen dat SV de Bunker dit resultaat alleen heeft kunnen bereiken door nauw samen te werken met een groep terzake kundige juristen.

Met deze ervaring hebben wij besloten ons sterk te maken en op te komen voor de rechten van sportschietend Nederland. In eerste instantie willen wij zaken aanpakken waarbij het algemeen belang (zoals de e-screener, waarover wij een rechtszaak voorbereiden) van de sportschutters wordt gediend.

Natuurlijk staan wij daarnaast zo mogelijk ook de individuele sportschutter bij met raad/advies omtrent regelgeving en de uitvoering daarvan, wanneer deze problemen ondervindt met de lokale of regionale KCT.

Onder ‘bij staan’ bedoelen wij ook dat wij zo nodig voor jou in de pen klimmen of namens jou gaan bellen.

Zo mogelijk, omdat wij op dit moment niet de financiële middelen, noch de mankracht hebben om alle individuele sportschutters onmiddellijk te kunnen helpen. Elke zaak vergt veel onderzoek en dus ook veel tijd, ook al lijkt het veel simpeler dan het is.

Ben jij een betrokken en gemotiveerde sportschutter die opkomt voor zijn rechten als schutter en nog vele jaren plezier wil hebben in de schietsport?

Help ons dan financieel om onze strijd, ook voor jou, voort te zetten.

Hoe wordt je donateur:

Maak vandaag nog € 25,00 (mag ook meer zijn ) over op:

IBAN  NL38RABO0319039161   t.n.v. Schietsportvereniging De Bunker onder vermelding van “Donatiepas” en je volledige adresgegevens (zonder adresgegevens kunnen we je Donateurspas niet per post versturen).

Binnen enkele dagen nadat je donatie op onze bankrekening staat bijgeschreven, ligt de Donateurspas bij jou in de brievenbus.

Waarborging anonimiteit

Namen en/of adresgegevens van onze donateurs worden niet genoteerd, waardoor je anonimiteit bij ons blijft gewaarborgd.

Alvast bedankt voor je donatie

Samen zijn wij sterker

.