Donateurspas

En daar is hij dan, de donatiepas 2020 geheel in stijl van onze ledenpas.

De pas kan in je bezit komen door overmaking van €25,- Dit bedrag kan overgemaakt worden naar: Schietvereniging de Bunker: NL38RABO0319039161

Vermeld bij overmaken: Donatiepas, naam en adres en de pas word je toegestuurd. Namen en/of adressen worden NIET bekend gemaakt dus anonimiteit gewaarborgd. Pas wordt na betaling toegezonden.

Dus steun je de strijd voor juiste wapenwetgeving op juiste wettelijke basis? En wil je anders binnen de huidige en eventueel komende wetgeving? Is je vrijheid en rechtsbescherming je lief? Wil je advies bij problemen en/of raad waarvoor je dan altijd bij ons aan kan kloppen?

Neem dan deze pas om met trots te laten zien dat je de strijd voor dit alles steunt. Geldt dus voor sportschutters, jagers en verzamelaars ect.

Bestel hem nu en deel mee in de strijd.