Donateurspas

En daar is hij dan, de donatiepas geheel in stijl van onze ledenpas (onze ledenpas is de onderste foto).

De pas kan in je bezit komen door overmaking van €25,- Bedrag kan overgemaakt worden naar: Schietvereniging de Bunker: NL38RABO0319039161

Vermeld bij overmaken: Donatiepas, naam en adres en de pas word je toegestuurd. Namen en/of adressen worden NIET bekend gemaakt dus anonimiteit gewaarborgd. Pas word na betaling toegezonden.

Dus steun je de strijd voor juiste wapenwetgeving op juiste wettelijke basis. Wil je anders binnen de huidige en komende wetgeving. Is je vrijheid en rechtsbescherming je lief. Wil je advies bij problemen en/of raad waarvoor je dan altijd bij ons aan kan kloppen?

Neem dan deze pas om met trots te laten zien dat je de strijd voor dit alles steunt. Geld dus voor sportschutters, jagers en verzamelaars ect.

Bestel hem nu en deel mee in de strijd.