SV de Bunker is zoals velen weten sinds ongeveer 2007 in strijd met overheid om juiste wetgeving tot stand te krijgen. Het recht van vereniging  geheel volgens Art:1 Evrm in onze grondwet is  een basis wat zeer hoog in ons vaandel staat. Helaas werkt je best doen voor juiste wetgeving averechts bij verheid en krijgen wij dus zeer veel tegenwerking van zowel politie al Ministerie van Veiligheid en Justitie. Het herstellen van het manco wat Knsa heet is een tooltje om burger van rechten te beroven zonder dat men daarvoor rechtsbescherming van overheid heeft.  Dit alles ondanks uitspraken van diverse rechter tot aan zelfs de Raad van State waar de leiding van Nationale Politie gewoon maling aan heeft. Politie en Ministerie van Veiligheid en Justitie blijft dit recht bewust schenden.

Jammer van tijd en energie maar wij van SV de Bunker hebben samen met aantal juristen besloten dit toch werkelijk tot een juiste wetgeving te gaan laten komen. Eerder stoppen de procedures niet, een strijd die ergens een winnaar en aan andere kant pek en veren zal brengen. Jammer genoeg niet onze keus maar het zij zo.

Uiteraard hebben wij ook oplossingen geboden. Simpelste is de situatie van voor 2004 te herstellen maar denk met name ook aan het door ons voorgestelde hanteringsverlof waar nimmer serieus naar gekeken is. Jacobs&Joosten juristen worden angstvallig uit de gesprekken en totstandkoming gehouden, idee waarom laat zich raden.

Momenteel hebben wij een ledenstop maar wil je toch graag eens een keer komen kijken kan dat uiteraard. Wel eerst even afspraak maken gezien wij een besloten vereniging zijn.